Yükleniyor...

Kurumsal

Hakkımızda

      AYPAK GROUP olarak AYPAK ana markası altında ASMA, KALMAN, SARI SALKIM markaları ile endüstriyel,gıda sektörlerinde iç ve dış pazarlarda faaliyet gösteriyoruz. Şirketimiz KALMAN - Aypak Gıda olarak 1989 yılında Ahmet  KALMAN Bey Tarafından Kurulmuştur.

     AYPAK GROUP olark şirketimizin en önemli misyonu kaliteden ve inovasyondan ödün vermemesidir. Ar-Ge departmanmız, yeni ürün gelitirme faaliyetlerini sürekli sürdürdüğü gibi mevcut ürünlerimizi iyileştirme çalışmalarına da devam etmektedir.Yeni bir ürünü tüketicilerin beğenisine sunmadan önce; hedef kitlenin damak zevkine uygun en doğru lezzete ulaşabilmek için yüzlerce debene yapıyor, ardından tüketici için en kullanışlı ve yenilikçi ambalajları oluşturuyoruz. Bunun sonucunda da sektörde pek çok ilke ve başarıya imza atmaya devam ediyoruz.

    AYPAK GROUP; kalitesinden ödün vermeyen, yenilikçi, farklı ve sağlıklı ürünler geliştirmek olan misyonumuz dolğrultusunda; Türkiye'ye ve dünyaya güvenli ve aynı zamanda da beğenilen ürünler sunuyor; fark yaratan ürnlerimiz ve kurulduğumuz ilk günden beri taşıdığımız yenilikçi ruhumuzla da kararlılıkla büyümye devam ediyoruz.